Tjäna pengar på nätet

Vad många inte vet är att jag tjänat pengar online direkt från min laptop sen år 2016.

Att tjäna pengar på nätet är faktiskt fruktansvärt lätt när du väl börjat lära känna hur det fungerar.

Allt som krävs från dig är att du har en laptop med en internetuppkoppling och att du har en egen blogg.

Det svåraste med att tjäna pengar på nätet är att komma igång med en hemsida, ofta fastnar man i steget att bygga en hemsida därför man tror att designen är så himla viktig.

Designen är det minst viktiga, det finns ett flertal hemsidor på internet som tjänar väldigt mycket pengar men ser ut som en påse skit.

Hur tjänar man pengar på nätet?

Det finns många olika sätt du kan tjäna pengar online men jag tänker att jag grundläggande går genom lite olika sätt för hur du kan tjäna pengar på nätet direkt från din laptop.

Affiliate Marketing

Så det absolut lättaste sättet att tjäna pengar på nätet är genom att vara en affiliate.

Affiliate Marketing handlar helt enkelt om att du hjälper andra att hitta produkter/tjänster som du tror att de är intresserade av.

Exempelvis kanske du har sett många influencers som delar med sig utav länkar eller rabattkoder till olika produkter via sin Instagram, och när du klickar på länken eller använder deras rabattkod så får de en provision på ditt köp.

Hur jag tjänar pengar på nätet genom affiliate marketing är genom främst två olika nätverk som heter Adrecord och Adtraction.

Adrecord och Adtraction är de största affiliatenätverken i Sverige som du kan tjäna pengar på igenom.

De har olika kampanjer som exempelvis Gymgrossisten, NordicFeel, Svenskt Kosttillskott, Ratsit, Proteinbolaget, Åhléns, KICKS, Cervera, och många fler.

Låt säga att du redan har produkter som du har köpt hos någon utav butikerna som är listade här ovan, och du vill prata lite om produkterna så kan du länka till produkten hos någon utav butiken och säga vad du tycker om dem.

Om din besökare på din blogg då klickar sig in på produkten och gör ett köp inom ett visst antal dagar (oftast inom 30 dagar) så kommer du att få en provision på det köpet.

Lämna en kommentar